keskiviikkona, toukokuuta 24, 2006

Seven

On tämä jotenkin niin suomalaista. Koko maa on banaaneina, kun Suomi on taas kerran hirviöity maailmankartalle. On kyllä kohtuuden ja tasapuolisuuden nimissä todettava, että Euroviisuvoiton jälkipyykillä näyttää ihan oikeasti olevan varsin positiivisia vaikutuksia kansaan noin kulttuurillisessa mielessä.

Napita toki tästä

Yksikin peruttu tilaus on voitto! Barrikadeille veljet ja siskot!! Yksikään seiska ei jää kääntämättä!!!

Hymyilen tälläkin hetkellä suureen ääneen.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ihmisten käsittämätön into ja tarve saada selville Euroopan kuninkaallisten uusimmat elämänkäänteet sekä Suomen mukajulkkisten mielipiteet hämmästyttää joka kerta. Harmittaa toki tämä Mr. Lordin siviiliulkonäön vuotaminen julkisuuteen, mutta ennemmin tai myöhemmin nämä euroviisusankarimme kuvat (vaikka sitten ala-asteen luokkaotokset tai ex-tyttöystävän katkerilla kommenteilla höystetyt kokoonteipatut lomaotokset) olisivat jostain tiensä Seiskaan kuitenkin löytäneet, ikävä kyllä. Jollekin vanhalle tutulle raha kelpaa aina.

Ja kansa ostaa ("enhän minä muuten mutta kun siinä on niin hyvät ne tv-ohjelmaliitteet").

toukokuuta 24, 2006 10:20 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hauskaahan tässä on se, että ko. julkaisu noudatti tässäkin jutussa täysin omaa linjaansa, jota se on edustanut koko olemassaolonsa ajan. Onneksi menivät sohimaan muurahaispesää.

Kuvat olisivat varmasti jossain muodossa tulleet julki kuitenkin, mutta näin julki tutuna ne vahingoittivat suomalaista roskajournalismia melkoisesti. Hyvähyvä. Joutuvat penteleet kohta miettimään mitä julkaisevat.

toukokuuta 25, 2006 1:53 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Täytyy myöntää, että Seiskassa ei taidettu tosiaankaan ajatella asioita ihan loppuun (tai itse asiassa alkuunkaan) asti, mutta olen silti hieman skeptinen sen suhteen, miten tämä nyt pidemmän päälle vaikuttaa suomalaiseen roskajournalismiin.. Totta kai toivon, että vahinkoa syntyi ja paljon (heh), mutta en tiedä jaksanko oikeasti uskoa siihen. Luulen yhä, että kun Euroviisujen aiheuttama voitonhuuma, kansallinen ylpeys erilaisesta edustajasta jne haihtuu, mukana häviää myös suurten kansanryhmien (huono termi, mutta menköön) pahin suuttumus Seiskaa kohtaan ja ollaan taas lähtöruudussa.

Toivottavasti olen väärässä.

toukokuuta 25, 2006 9:51 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Pienikin vahinko on suuri voitto.

Tuskin tämä tosiaan firmaa ihan konkurssiin ajaa, mutta ainahan sitä saa toivoa.

M'ollaan samassa tiimissä sen suhteen. Heh.

toukokuuta 25, 2006 10:19 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

"Ainakin Seiskan julkaisupäätös ehti aiheuttaa lehdelle kuitenkin myös muuta kuin muutoksia irtonumeromyynnissä tai Lordi-fanien ankaria moitteita.

Esimerkiksi Helsingin Sokos-tavaratalo veti perjantaina myynnistä lehden uusimman numeron. Taloussanomat taas kertoo verkkosivuillaan, että Travellink-nettimatkatoimisto veti lehdestä kaiken mainontansa toistaiseksi pois saatuaan paljon kielteistä palautetta."


-Yle24,stt

Nannaa.

toukokuuta 28, 2006 9:43 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

On tosiaan nannaa.
Hyvä armas työnantajani S-ryhmä! Täytyykin tarkistaa huomenna, löytyykö meidän marketista enää Seiskoja.. Heh.

Kuulin, että Travellinkin lisäksi Olvikin olisi keskeyttänyt mainoskampanjansa kohun takia. Loistavaa. Alkaa näyttää yhä enemmän siltä, että olin väärässä ja että tällä tosiaan on vaikutusta.

Hyvähyvä. :D

toukokuuta 29, 2006 8:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home