torstaina, toukokuuta 04, 2006

Lopunajan lana

Tässä vihonviimeisiä katkonaisia ajatuksia pyöritellessäni olen hiljalleen alkanut ymmärtää, miksi jonkinlainen osa palvelustovereistani hankkiutuu itseaiheutettuun kokovartalopuudutukseen melkeinpä joka ilta. Jonkunlaista lääkettä tähän kyllä kaipaisi. Ei ole ollut kuitenkaan tapana juoda paskaan fiilikseen, koska seuraukset harvoin ovat kovinkaan toivotunlaisia, joten sekin mahdollisuus on jokseenkin poissuljettu. Tarjolla ei juuri nyt ole sitä, mikä ihan oikeasti saattaisi auttaa.

Aivan normaalin lomalanan kaltaisesti nytkin väsyttää toisinaan melkoisesti. Ajatus alkaa täältä, sinkoilee sinne tänne ja ajautuu seinään loppuakseen tuolla. Ajatukset tuntuvat varmasti jälkeenpäin aika lapsellisilta. Nyt kuitenkin on vähän omituinen olo. Ihmisen mieli yrittää uskotella itselleen tehneensä kaikkensa, mutta jostain syystä se ei halua kuitenkaan lopulta uskoa sen riittäneen. Lisäksi oman arvomaailman seuraaminen on lähinnä tuntunut maksavan, ilman sen suurempia palkintoja. Pitäisikö siis alkaa epäillä ajatusmaailman tarkoituksenmukaisuutta...

Kuuntelin tänään suurimman osan Toolin tuotannosta putkeen (valmiusviikolla on aikaa...), jotta ajatukset saisi keskitettyä edes johonkin. Olihan siitä verenpunaisesta tragiikasta puhetta. Mainio levy tämä uusin. Tuntuu sopivan fiilikseen ainakin musiikillisesti lähes saumattomasti.

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

itsellä on viimeksi soinut undertow, mutta juurikin äsken kaupungilla ollessani kuolasin tuon uusimman vieressä ainakin 10 minuuttia (per levykauppa), mutta sitten en kuitenkaan raaskinut ostaa sitä ja nyt harmittaa. pystyn ehkä kuitenkin odottamaan kuun loppuun asti. ehkä. katsotaan miten käy. heh.

turussa paistaa aurinko.

toukokuuta 05, 2006 2:01 ip.  
Blogger Aleksi said...

Otin eilen tyhjän messin haltuun ja luukutin paremmista stereoista koko levyn alusta loppuun. Piti ottaa muutama sanomalehti siihen rekvisiitaksi, etteivät olisi pitäneet yksin hämärässä huoneessa fiilistelevää miestä aivan puolijauhoisena. Eipä ole monikaan levy aiheuttanut moisia säväreitä pitkään aikaan.

Tänäänkin aloitin päivän ajattelemalla, että voisi pari biisiä kuunnella ennen ylösnousua. Parin jälkeen piti kuitenkin vielä kuunnella yhdeksän lisää, ennen kuin se nouseminen onnistui.

Itse en välttämättä malttaisi odottaa kuun loppuun. :)

toukokuuta 05, 2006 5:56 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

kiitos vaan. koko viikonlopun onnistuin olemaan ajattelematta sitä levyä, mutta kyllä nyt näyttää aina vaan enemmän siltä, että annan matka käy alkuviikosta kauppaan. eihän tällaista ylistystä yksinkertaisesti voi jättää huomiotta.. ;)

ja kun nyt toolista puhutaan: ruisrockin aikataulu on syvältä. kerrankin, kun olen pakotettu viettämään kesän turussa ja näin ollen matkat ja majoitukset ruissaloon hoituisivat oikein helposti, se hiiskatin maltan reissu menee tottakai päällekkäin bändin ainoan suomen esiintymisen kanssa. mitenkäs muutenkaan. neljä (4) vaivaista päivää ennen paluuta. damn. elämä on epäreilua.

mutta aurinko paistaa vieläkin.

toukokuuta 07, 2006 8:19 ip.  
Blogger Aleksi said...

Viimeinen ajoneuvopartio päättyi pari tuntia sitten 10 000 daysin nimibiisin huipentumaan, pimeässä vesisateessa.

Jotta voisi kertoa, onko ruissalon keikka hyvä vaiko loistava, pitää hakea vertalukohdaksi kokemus myös Roskildesta. ;) hohoo.

toukokuuta 08, 2006 2:31 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Käännä vaan veistä haavassa. Ja jos vielä löytyy vähän suolaa, niin tänne vaan! Ei tunnu missään.. *mur*
No, sen sijaan, että menisin ja laittaisin rahaa palamaan kesäfestareilla ympäri Eurooppaa (krmh), menen ja aloitan työt S-marketin kassalla tänään. Rahantuloa ei voi estää. Voi kuinka riemukasta. Heh. Heh.

toukokuuta 08, 2006 7:57 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Pakko kommentoida vielä aiheesta: en sitten tosiaankaan jaksanut odottaa kuun loppuun. Loistava on tämä uusin(kin)! :)

Huomenna sitten voi taas miettiä, millä ihmeellä nettilasku nyt maksetaan. Mutta se on vasta huomenna. Tänään soi Tool. Heh.

toukokuuta 18, 2006 4:38 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home