tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Tauko

Vaellellessani internetin tiettömillä informaation aroilla, koin jotain jota voi kuvata ainoastaan henkiseksi valaistumiseksi. Kohtasin aivan sattumalta, kuin johdatettuna profeetan, joka käytti itsestään nimimerkkiä "pappa m-36." Pappaa seurasi hänen uskollinen opetuslapsensa, Kupiaisen Esko, uskollinen naapuri ja näkijä hänkin. Heidän monumentaalinen todistuksensa kaatoi maailmani, mutta vain siksi, että voisin alkaa rakentamaan sitä uudestaan, oikeille perustuksille.

"pappa m-36" ei aikanaan saanut edistyksellisine ajatuksineen haluamaansa julkisuutta levikiltään suurimmassa sanomalehdessämme. Tahdon tarjota väärinymmärretylle visionäärille kädenojennuksena mahdollisuuden toisenlaiseen, valitettavasti hiukan suppeampaan julkisuuteen. Tämä aikamme yksi suurista näkijöistä sekä osoittaa viiltävän sarkasminsa avulla epäkohdat valtiomme rahankäytössä ja puolustuspolitiikassa, että tulee ratkaisseeksi suurimpiakin valtionpäämiehiä jo vuosia vaivanneet ongelmat Balkanilla jo kuusi vuotta ennen, kuin Martti edes aloitti työsarkansa.

Jotta hehkutukseni ei veisi huomiota itse messiaaniselta totuuden sanalta, annan "papan m-36" itse, omin sanoin, kertoa meille kaikille sen, mitä emme itse ole onnistuneet näkemään.


Lähde


Arvoisa Helsingin Sanomain Lukijain Kirjeiden Toimitus. Olen useasti lähestynyt teitä mielipide kirjoituksillani, mutta ette ole niitä julkaissut. Tällä kertaa asiani koskettelee todella ajankohtaista ja polttavaa kansainvälistä ongelmaa joten olisi suotavaa julkaista mielipide mahdollisiman nopeasti. Kiitos.

Rauhanturhaajat pois Kosovosta

Suomi on lähettänyt rahantur rauhanturvaajia Kosovoon vaikka se maksaa veron maksajille paljon rahaa jolle olisi käyttöä Suomessakin kun on työttömyyttä. Ihan turhaan! Serbit ja albaanit tappelee kumminkin ja meidän pojat voivat siellä loukkaantua tai kuolla. Meidän miehet ovatkin oikeita rauhanturhaajia eikä mitään turvaajia.
Naapuri Kupiaisen Esko on sitä mieltä, että koko Kosovo pitää aidata ja antaa niiden siellä tappaa toisensa sukupuutoon niin ei tule jatkossa harmeja. Minä kuitenkin olen rauhan mies enkä kannata tappamista. Suomalaiset pitää kuitenkin saada pois Kosovosta.
Minä olen keksinyt keinon millä serbit ja albaanit saadaan rauhotettua. Luin siitä teidän lehdestä, että amerikkalaisila oli semmoiset vehkeet sodan aikana, että ne pystyvät lähettämään omaa propakanda ohjelmaa serbien televisioon ilman että serbit pystyivät estämään. Tässä mielestäni on keino.
Minä en alkuunkaan ymmärrä miksi aikuiset miehet siellä haluavat ryöstää, raiskata ja tappaa kun ne voisivat maata sohvalla ja katsella televisiota. Amerikkalaisten pitäisi lähetää serbien ja albaanien kanaville jalkapalloa ja dallasia niin johan äijät jäisivät kotiin eikä tihutöitä tapahdu.
Tässä voisi paremmin olla Suomenkin mahdollisuus auttaa. Ei enää tarvitse lähetää lähettää Kosovoon sotilaita kun voi kääntää serbiksi ja albaaniksi Mtv3:n Salattua Elämää ja suomalaista jalkapalloa. Jo rupeaisi ukkoja nukuttamaan eikä tekisi enää mieli tuhota ja tappaa.
Mutta sm-liigan jääkiekkoa tai ainakaan hifk:n pelejä ei pitäisi lähettää kun voisivat siitä ottaa oppia ja tehdä kahtakamalampia veritöitä.

Kunnioittaen: Nimim. Pappa m-36, Nilsiä

Ps. Saako tässä lähettää terveisiä? Lähetän terveisiä Liskin Otsolle Turkuun. Kiitos.





Aleksi lueskelee tänään Finnairin matkustamossa eteensä liian lähelle sijoitetun penkin selkämykseen pultatun muovisen pöydän ohjetekstejä, ja kuuntelee musiikkia.

Takaisin aiheen viereen kahden viikon kuluttua.

Kaikkea hyvää juurikin sinulle.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Löysin blogisi ja tulen vierailemaan uudelleenkin. Tämä on mielenkiintoinen. =)

helmikuuta 01, 2006 9:28 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

No mutta kiitoksia. Tervetuloa. Ovet ovat avoimet. Jopa siinä määrin, että niitä ei ole enää ollenkaan.

helmikuuta 02, 2006 1:02 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home