perjantaina, joulukuuta 16, 2005

Kurkistus kenttäkauppiaan ajatusmaailmaan

gniääh asiakas asiakas asiakas gniäääh palkkapäiväkin oli justiinsa nyt niillä on rahaa. Muahmuahmuah. Nuo uudet ja innokkaat raukat eivät vielä tiedäkään mitä kaikkea olen heidän päänsä menoksi juoninut kiäh taitaa tuollakin raha poltella taskussa sen verran innokkaasti sekin noita paitoja käpistelee hohoo eipä tiedä hänkään minkä valheiden ja kusetuksen verkon olen kutonut kaikkien noiden raukkojen rahojen menoksi. Tietämättömät. Hohoo. Ei saatana se onkin vanha nyt se tulee tänne ja näyttää kaiken lisäksi ärtyneeltä. Voivoivoivoi. Pakko löytää oikea asenne. Keskity. No niin. Nyt se koirailme kasvoille. Näytä empaattiselta ja ole kiinnostunut siitä mitä se sanoo. No niin. Kyllä sä pystyt siihen. keskity tätä ei saa nyt kusta

”Moro. Tilasin muuten teiltä kaksi kuukautta sitten neljä paitaa. Ei ole vieläkään kuulunut. Ei voi järin nopeaksi tätä teidän toimitusta kehua…”

Hrrrrrmmm perkele että kehtaakin valittaa tuotteesta jonka tilauslapun taisin itse asiassa heittää menemään heti kun sen sain. Hitto että pitikin haistella liimaa juuri sinä aamuna. Nyt täytyy pistää kaikki peliin ja vaikuttaa siltä että mua vittuakaan kiinnostaisi. Keskity keskity.

”Saisinko katsoa sitä lappua. Joo-o. Onpa kyllä kauan kestänyt. Olen kovin pahoillani, mutta joskus nämä tuotteet tulevat nopeasti ja joskus ei. Tuo on kyllä niin kauan sitten tehty tilaus, että onhan tuo vähän kummallista. Ensi tiistaina pitäisi tulla. Tai jos ei silloin tule, niin sitten täytyy vaan tilata uudestaan.”

Noin näkyiköhän ylitsevuotava halveksuntani päällepäin vai onnistuinko peittämään pikimustan sydämeni korviini kuiskimat valheet niin hyvin että hölmö ei ymmärtänyt häntä kusetettavan taas kerran. Gniäääh.

”vai ensi tiistaina… No parempi olisi. Tulee muussa tapauksessa aika jäinen kiire hoitaa jotain niiden tilalle lahjaksi. Tilasin syyskuussa, ettei tarvitsisi tässä kuussa enää hosua. Ei tämä nyt ihan toimi näin.”

No nyt se saatana yrittää vedota tunteisiin. Vituiksi menee eihän minulla mitään tunteita ole enää vuosiin ollut luulisi tuonkin sen jo tähän mennessä huomanneen eipä voisi vähempää kiinnostaa yksittäisen ressukan jouluongelmat. Iso kyynel.. voi kun rassukan joulu nyt menee ihan pilalle.. Kiinnostaa niin kovin.

”No mutta palataan asiaan ensi viikolla. Koskas lähdet lomille?”

”Uudeksi vuodeksi”

”Kyllä ne sitten varmaan ensi tiistaina tulee. Jos annat sähköpostiosoitteen niin voin pistää vaikka viestiä sitten kun ne tulee”

”Just... Tossa. Morjens”

Huh pääsinpä siitäkin vihdoin eroon ja kyllä se varmaan kaikki valheeni nieli ja tulee vielä uudestaankin kantamaan puolet tilipussistaan tuottamaan hyvää oloa minulleminulleminulle. Otan yhteyttä… heh alkaa nää valheet olla jo niin räikeitä, että vaikea on niitä pokerinaamalla ladella. Ottipa voimille. Vielä jos toinen tuollainen tulee tänään niin pistän kaupan vittuillakseni kiinni pariksi tunniksi ja lähden körmyyn juomaan polttoöljyä ja naulaamaan eläviä marsuja seinään